Kunnanhallitus, kokous 17.4.2023

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 97 Ehdotus Messilä Golf Oy:n ja Hollolan kunnan välisestä yhteistyösopimuksesta vuosille 2023–2024

HOLDno-2023-178

Valmistelija

  • Päivi Rahkonen, kunnanjohtaja, paivi.rahkonen@hollola.fi

Perustelut

Messilä Golf Oy on lähettänyt Hollolan kunnalle esityksen näkyvyydestä Messilä golfissa vuosille 2023 ja 2024 hintaan 5000 e/vuosi (alv 0%).

Näkyvyyden sisältö:

  • Näkyvyys rangella 2023–2024, suurtaulu:  Rangen Suurtaulut sijaitsevat harjoituslyöntialueen reunoilla. Suuren kokonsa (4800x2400 mm) myötä niissä olevat mainokset tulevat varmasti nähdyksi ja sijaintinsa puolesta ne tavoittavat myös paljon sellaisia lajin harrastajia, joilla ei vielä ole pelioikeutta kentälle. Tähän tarvitsemme teiltä sähköisen materiaalin: Painovalmis pdf-tiedosto cmyk-väriarvoin 1:1 koossa. Resoluutio vähintään 150 dpi. Fontit tulee konvertoida. Tuloste ja paikoilleen asentaminen sisältyvät hintaan ja me hoidamme.
  • Kesällä 2023 näkyvyys Junioreiden Joukkue SM-kilpailussa 1-4.8. siten, että kunta toimittaisi klubialueelle mahdollisuuksien mukaan esitteitä, julisteita tai materiaalia. 
  • Kesällä 2024 Naisten EM-kilpailuun tulisi yhden väylän lähtötii–paikalle mainos, johon tarvitsemme vain sähköisen materiaalin. Tulosteet ja paikoilleen asentaminen sisältyvät hintaan. Lähtöpaikan mainos on huomattavan kokoinen ja toimitan siitä myöhemmin mallikuvan ja sähköisen materiaalin ohjeet. https://www.messilagolf.fi/naisten-em-kisat-2024-messilaan/
  • Hollolan avoin mestaruuskilpailu (12.8.)2023 ja 2024 on uusi vuonna 2022 käynnistetty kilpailu, jossa toivoisimme, että kunta olisi kutsussa ja näkyvyydessä mukana. Yhteistyökumppanimme on jo viime vuodelta PadelMarina, mutta tavoitteemme on saada mukaan Hollolan kunnan alueelta muitakin yrityksiä ja tuoda Hollalle näkyvyyttä. Jos kunnalla on esitteitä tai muuta materiaalia, joka voisi olla kilpailupäivänä esillä Messilässä, mielellään otamme vastaan. Kutsua varten tarvitsemme sähköisen logon tai fontin, jolla Hollolan kunnan nimi voidaan julkaista. Ehkä kutsu voisi olla esillä kunnan omassa markkinoinnissa? Ei muita kustannuksia.
  • Bonuksena Hollolan tapahtumapäivä kuntalaisille 2023 ja 2024: mahdollisuus kokeilla golfia + tapahtumapäivänä mukana olevalle tarjotaan alennettu green cardin suoritushinta. Tapahtumiin toivomme kunnalta näkyvyyttä/ markkinointiapua omien nettisivujemme ja some-markkinoinnin lisäksi. Meille huomattava kustannuserä syntyy tapahtumien järjestämiskuluista ja kurssihinnan tukiosuudesta, mutta tavoitteemme olisi tehdä golf tutuksi ja helpoksi lähestyä kaikille kuntalaisille.

 

Ehdotus

Esittelijä

  • Päivi Rahkonen, kunnanjohtaja, paivi.rahkonen@hollola.fi

Kunnanhallitus päättää osoittaa Messilä Golf:ille 3500 euron vuodelle 2023 ja vuodelle 2024 näkyvyydestä esitetyllä tavoilla (ilman bonus-vaihtoehtoa).

 

 

Päätös

Hyväksyttiin päätösehdotuksen mukaisesti.

Tiedoksi

Messilä Golf Oy, vapaa-aikapalvelut/Lassi Puodinketo, talouspalvelut

Muutoksenhaku

Tähän päätökseen tyytymätön voi tehdä kirjallisen oikaisuvaatimuksen. Päätökseen ei saa hakea muutosta valittamalla tuomioistuimeen. Riita-asia käsitellään käräjäoikeudessa.

Oikaisuvaatimusoikeus

Oikaisuvaatimuksen saa tehdä se, johon päätös on kohdistettu tai jonka oikeuteen, velvollisuuteen tai etuun päätös välittömästi vaikuttaa (asianosainen) sekä kunnan jäsen.

Oikaisuvaatimusaika

Oikaisuvaatimus on tehtävä 14 päivän kuluessa päätöksen tiedoksisaannista.

Oikaisuvaatimus on toimitettava Hollolan kunnan kirjaamoon määräajan viimeisenä päivänä ennen kirjaamon aukioloajan päättymistä.

Asianosaisen katsotaan saaneen päätöksestä tiedon, jollei muuta näytetä, seitsemän päivän kuluttua kirjeen lähettämisestä. Käytettäessä tavallista sähköistä tiedoksiantoa asianosaisen katsotaan saaneen päätöksestä tiedon, jollei muuta näytetä, kolmantena päivänä viestin lähettämisestä.

Kunnan jäsenen katsotaan saaneen päätöksestä tiedon seitsemän päivän kuluttua siitä, kun pöytäkirja on nähtävänä yleisessä tietoverkossa.

Tiedoksisaantipäivää ei lueta oikaisuvaatimusaikaan. Jos oikaisuvaatimusajan viimeinen päivä on pyhäpäivä, itsenäisyyspäivä, vapunpäivä, joulu- tai juhannusaatto tai arkilauantai, saa oikaisuvaatimuksen tehdä ensimmäisenä arkipäivänä sen jälkeen.

Oikaisuvaatimusviranomainen

Viranomainen, jolle oikaisuvaatimus tehdään, on Hollolan kunta.

Hollolan kunta / Kirjaamo
Postiosoite: PL 66, 15871 Hollola
Käyntiosoite: Tiilijärventie 7 F, 15870 Hollola
Sähköposti: kirjaamo(at)hollola.fi
Puhelinnumero: 044 780 1427

Kirjaamon aukioloajat: maanantai-perjantai klo 9.00-15.00

Oikaisuvaatimuksen muoto ja sisältö

Oikaisuvaatimus on tehtävä kirjallisesti. Myös sähköinen asiakirja täyttää vaatimuksen kirjallisesta muodosta.

Oikaisuvaatimuksessa on ilmoitettava:

  • päätös, johon vaaditaan oikaisua
  • miten päätöstä vaaditaan oikaistavaksi
  • millä perusteella oikaisua vaaditaan.

Oikaisuvaatimuksessa on lisäksi ilmoitettava tekijän nimi, kotikunta, postiosoite, puhelinnumero ja muut asian hoitamiseksi tarvittavat yhteystiedot. Jos oikaisuvaatimuspäätös voidaan antaa tiedoksi sähköisenä viestinä, yhteystietona pyydetään ilmoittamaan myös sähköpostiosoite.

Pöytäkirja

Päätöstä koskevia pöytäkirjan otteita ja liitteitä voi pyytää Hollolan kunnan kirjaamosta.