Hyvinvointivaliokunta, kokous 24.8.2022

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 88 Tuotantotuki -avustus 2022 Hämeenkosken Maa-ja Kotitalousseura ry

HOLDno-2022-83

Valmistelija

  • Auli Kasakkamäki-Heikkinen, liikunta-asiainhoitaja, auli.kasakkamaki-heikkinen@hollola.fi
  • Lassi Puodinketo, vapaa-aikapäällikkö, lassi.puodinketo@hollola.fi

Perustelut

Hollolalaisille yhdistyksille tarjotaan haettavaksi muuhun kuin perustoimintaan kohdennettu tuotantotuki avustus. Tuotantotuki on haettavana 1.1.–31.10.2022 välisenä aikana. Tukea voi hakea esimerkiksi tapahtuman järjestämiseen tai muuhun yleishyödylliseen yhdistyksen jäseniä ja/tai kuntalaisia aktivoivaan toimintaan. Päätöksen tuotantotuen myöntämisestä tekee hyvinvointivaliokunta. Tuotantotuen jakamista varten on avustuksiin vuosittain varattu erillinen määräraha. Myönnettävän yksittäisen tuotantotuen suuruus on enintään 2000 €.

Hämeenkosken Maa-ja Kotitalousseura ry. on hakenut tuotantotuki-avustusta 800 e miesten ruokakurssin järjestämiseen. Kurssilla opastetaan yksinäisiä miehiä valmistamaan terveellistä ja monipuolista kotiruokaa. Ruokakurssi on myös sosiaalinen tapahtuma, joka tukee yhteisöllisyyttä samassa tilanteessa olevien henkilöiden kesken.

Ehdotus

Esittelijä

  • Kim Strömmer, hyvinvointijohtaja, kim.strommer@hollola.fi

Hyvinvointivaliokunta päättää olla myöntämättä Hämeenkosken Maa- ja Kotitalousseuralle tuotantotuki 2022 -avustusta ruokakurssin järjestämiseen. Hämeenkosken Maa-ja Kotitalousseura on saanut toiminta-avustusta 400 euroa samaan perustoimintaan huhtikuussa 2022.

Päätös

Päätösehdotus hyväksyttiin.
Hyvinvointivaliokunta päätti olla myöntämättä Hämeenkosken Maa- ja Kotitalousseuralle tuotantotuki 2022 -avustusta ruokakurssin järjestämiseen. Hämeenkosken Maa-ja Kotitalousseura on saanut toiminta-avustusta 400 euroa samaan perustoimintaan huhtikuussa 2022.

Tiedoksi

Asianosainen: hakija Tiedoksi: vapaa-aikapäällikkö, liikunta-asiainhoitaja