Hyvinvointivaliokunta, kokous 24.8.2022

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 87 Tuotantotuki -avustus 2022 Medium aevum Hollolense ry.

HOLDno-2022-83

Valmistelija

  • Auli Kasakkamäki-Heikkinen, liikunta-asiainhoitaja, auli.kasakkamaki-heikkinen@hollola.fi
  • Lassi Puodinketo, vapaa-aikapäällikkö, lassi.puodinketo@hollola.fi

Perustelut

Hollolalaisille yhdistyksille tarjotaan haettavaksi muuhun kuin perustoimintaan kohdennettu tuotantotuki avustus. Tuotantotuki on haettavana 1.1.–31.10.2022 välisenä aikana. Tukea voi hakea esimerkiksi tapahtuman järjestämiseen tai muuhun yleishyödylliseen yhdistyksen jäseniä ja/tai kuntalaisia aktivoivaan toimintaan. Päätöksen tuotantotuen myöntämisestä tekee hyvinvointivaliokunta. Tuotantotuen jakamista varten on avustuksiin vuosittain varattu erillinen määräraha. Myönnettävän yksittäisen tuotantotuen suuruus on enintään 2000 €.

Medium aevum Hollolense ry on hakenut Tuotantotuki -avustusta 11 000 euroa keskiaikatapahtuman ohjelmapalveluiden hankintaan ja järjestelykuluihin. Hollolan keskiaikatapahtuma järjestettiin heinäkuussa Hollolan kirkon kylällä. Tapahtuma toteutettiin talkoovoimin ja ostopalveluina ohjelmatuottajilta.

Hyvinvointivaliokunnan 1.6.2022§ 62 päätöksessä on linjattu, että avustuspäätöstä pitää hakea ennen tapahtuman järjestämistä.

Ehdotus

Esittelijä

  • Kim Strömmer, hyvinvointijohtaja, kim.strommer@hollola.fi

Hyvinvointivaliokunta päättää olla myöntämättä Medium aevum Hollolense ry:lle Tuotantotuki-avustusta. Hyvinvointivaliokunta edellyttää tuotantotuki-avustuksen päätöksenteossa, että avustuksesta päätetään ennen tapahtuman järjestämisajankohtaa.

Päätös

Päätösehdotus hyväksyttiin.
Hyvinvointivaliokunta päätti olla myöntämättä Medium aevum Hollolense ry:lle tuotantotuki-avustusta. Hyvinvointivaliokunta edellytti tuotantotuki-avustuksen päätöksenteossa, että avustuksesta päätetään ennen tapahtuman järjestämisajankohtaa.

Tiedoksi

Asianosainen: Medium aevum Hollolens ry, Tiedoksi: talouspalvelut@hollola.fi