Sivistys- ja hyvinvointivaliokunta, kokous 22.2.2023

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 15 Erasmus+ hanke Collage of Identity

HOLDno-2023-41

Valmistelija

  • Lassi Puodinketo, vapaa-aikapäällikkö, lassi.puodinketo@hollola.fi

Perustelut

Opetushallitus on päättänyt myöntää EU:n nuoriso-ohjelmien hakukierroksella 3/ (04.10.2022) tuen hankkeelle nimeltä Collage of Identity, Erasmus+ -ohjelman osassa Avaintoimi 1: Oppimiseen liittyvä henkilöiden liikkuvuus. Tuen enimmäismäärä on 27486 euroa, joka sisältää espanjalaisryhmän matkatuen.

Hanke on followup-projekti elokuussa Mallorcalla järjestettyyn nuorisovaihtoprojektiin, johon osallistui 16 hollolalaista nuorta ja kaksi nuorisotyöntekijää. Hankkeen lähijakso toteutetaan 27.2.-5.3.2023 Hämeenkoskella seurakunnan leirikeskuksen tiloissa. Hankkeeseen osallistuu 18 nuorta Espaniasta (Mallorca) ja 18 nuorta Hollolasta. Hankkeen käytännön toteutuksesta ja raportoinnista vastaa hollolalaisnuoret yhdessä vapaa-aikapalveluiden nuorisotyöntekijöiden kanssa. 

Opetushallitus maksaa ennakkona 80 prosenttia tuen enimmäismäärästä ja lopun tuen hankkeen päätyttyä loppuraportin perusteella. 

Ehdotus

Esittelijä

  • Kim Strömmer, sivistys- ja hyvinvointijohtaja, kim.strommer@hollola.fi

Sivistys- ja hyvinvointivaliokunta merkitsee tiedoksi opetushallituksen päätöksen hankkeesta Erasmus+ -ohjelmassa avaintoimi 1.

Päätös

Merkittiin tiedoksi.

Tiedoksi

kulttuurituottaja Hanna Kaitila, talouspalvelut@hollola.fi

Muutoksenhaku

Oikaisuvaatimusta tai kunnallisvalitusta ei saa tehdä päätöksestä, joka koskee:

  • vain valmistelua tai täytäntöönpanoa (KuntaL 136 §)
  • virka- tai työehtosopimuksen tulkintaa tai soveltamista ja viranhaltija on jäsenenä viranhaltijayhdistyksessä, jolla on oikeus panna asia vireille työtuomioistuimessa (KVhl 50 § 2 mom.)
  • etuosto-oikeuden käyttämättä jättämistä (EtuostoL 22 §)
  • oppilaan arviointia (Perusopetuslaki 22 ja 42 c §).

Riita-asia käsitellään käräjäoikeudessa.