§ 43 Sähkökaapelin rakentaminen Söyringintieltä maston pääkeskukselle, Digita Oy

Lataa 

HOLDno-2024-825

Päätöspäivämäärä

10.10.2024

Päätöksen tekijä

Projektipäällikkö

Päätöksen peruste

Hallintosääntö (Hallintosäännön liite 1: Toimivallan kohdennus / 4.4.10. Kuntatekniikan järjestäminen)

Kuvaus

Digita Oy hakee sijoituslupaa Söyringintien päästä maston pääkeskukselle rakennettavalle sähkökaapelille. Tarkemmin rakennettavan kaapelin sijainti on esitetty hakemuksen liitekartalla.

Päätös

Sijoituslupa rakennettavalle kaapelille myönnetään hakemuksen mukaisesti seuraavin ehdoin:

- Kaapelin asennusyvyys tulee olla vähintään 0,7 metriä.

- Rakennettu kaapeli tulee kartoittaa ennen kaivannon peittämistä. Kaapelilinjan sijaintitiedot tulee toimittaa Hollolan kunnalle DWG- tai DXF -formaatissa (koordinaattijärjestelmä ETRS-GK26, korkeusjärjestelmä N2000).

- Kaivualueet tulee ennallistaa työn jälkeen.

Alueella on vesihuollon rakenteita, jotka tulee huomioida kaapelin sijoittamisessa. Lisäksi alueella on myös muita varottavia kohteita, kuten esim. puita ja rajapyykkejä. Mahdollisista puunpoistotarpeista on oltava yhteydessä kunnan metsäasiantuntijaan, puh. 044 780 1141.

Hankkeelle on haettava ennen työn aloittamista kaivulupa, jonka yhteydessä tulee esittää tarvittavat työnaikaiset liikennejärjestelyt. Työnaikaisesta kadun puhtaanapidosta on myös huolehdittava kadun ja eräiden yleisten alueiden kunnossa- ja puhtaanapidosta säädetyn lain mukaisesti.

Rakennustyöt on suoritettava valmiiksi kolmen (3) vuoden kuluessa sijoitusluvan myöntämispäivästä lukien, muutoin tämä sijoituslupa raukeaa.

Allekirjoitus

Projektipäällikkö Ari Rinkinen

Organisaatiotieto

Elinvoiman palvelualue