§ 72 Erityisopettajan opintovapaan sijaisuus, Pyhäniemen koulu

Lataa 

HOLDno-2024-531

Päätöspäivämäärä

2.10.2024

Päätöksen tekijä

Perusopetuksen rehtori Vidman

Päätöksen peruste

Hallintosääntö (Liite 1 kohta 2.3.2)
Täyttölupa on myönnetty 3.5.2024 (palvelualuejohtaja).

Kuvaus

Hollolan perusopetuksessa Pohjoisella lähipalvelualueella on ollut täytettävänä erityisopettajan opintovapaan sijaisuus ajalle 16.9.2024 - 31.5.2025. 

Paikka on ollut kolmatta kertaa julkisessa haussa 24.8. -8.9.2024 Kuntarekryssä ja Työmarkkinatorilla.

Määräaikaan mennessä tuli 1 hakemus. Hakija ei halunnut ottaa kokoaikaista tehtävää vastaan.

Haetun  erityisopettajan opintovapaan tehtävät sijoittuvat kahteen eri kouluun (Heinsuon koulu ja Pyhäniemen koulu). Tehtävän täyttämistä varten on pohdittu erilaisia vaihtoehtoja, joten tehtävä on päätetty täyttää kahdella eri henkilöllä. 

Kuntaan on lähettetty myös vapaamuotoinen työhakemus liittyen erityisopettajan tehtäviin.

Paikan täyttämistä varten on molemmat hakijat haastateltu yhden kokokaisen tehtävän muuttamisesta kahdeksi osa-aikaiseksi tehtäväksi. Molemmat haastatellut hakijat suostuvat järjestelyyn.

 

Päätös

Erityisopettajan opintovapaan osa-aikaiseen sijaisuuteen valitaan Marika Leppäsalo. Tehtävä sisältää erityisopettajan opintovapaan sijaisuuden 2 viikonpäivän osalta. Sijaisuus alkaa 7.10.2024 ja päättyy 31.5.2025. Viikkotyömäärä on 10 tuntia ja palkkaus on 42 % kokoaikasen palkasta. Muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät OVTES:n mukaan.

Valintapäätöksen perusteena on, että hakemuksen, haastattelun, koulutuksen ja aikaisemman työkokemuksen perusteella valittu omaa riittävät taidot tehtävän hoitamiseen määräaikaisena.

 

Allekirjoitus

Rehtori Anssi Vidman

Organisaatiotieto

Sivistyksen- ja hyvinvoinnin palvelualue