Hyppää sisältöön
  Vireilletulovaihe (Käynnissä)

Asemakaavan muutos, Salpaharjuntie

TUNNUS
098 01-284
YHTEYSHENKILÖ
kaavasuunnittelija Sini Utriainen
AJANKOHTAISTA
Osallistumis- ja arviointisuunnitelma nähtävillä 9.9.-8.10.

Suunnittelualue sijaitsee Salpakankaalla Salpaharjuntien länsiosassa. Alue rajautuu etelässä Soramäentiehen, lännessä Kolmenässänkujaan ja sen rivitalotontteihin, idässä rivitalotontteihin sekä pohjoisessa lähivirkistysalueeseen. Alueella on katu, kevyen liikenteen väylä ja metsää. Alueen koko on noin 4,3 hehtaaria. Alueelle laaditaan asemakaavan muutos. Tavoitteena on lisätä Salpakankaan tonttitarjontaa ja tutkia kolmen rivitalotontin sijoittamista alueelle.


ASIAN KÄSITTELY

  Vireilletulovaihe - 7.9.2024 - Käynnissä

Osallistumis- ja arviointisuunnitelma (OAS)

Kuuluttaminen

Salpaharjuntien asemakaavan muutos, vireilletulo, osallistumis- ja arviontisuunnitelman nähtävilläolo

Kuulutusaika: 7.9.2024 - 8.10.2024

Suunnittelualue sijaitsee Salpakankaalla Salpaharjuntien länsiosassa. Alue rajautuu etelässä Soramäentiehen, lännessä Kolmenässänkujaan ja sen rivitalotontteihin, idässä rivitalotontteihin sekä pohjoisessa lähivirkistysalueeseen. Alueella on katu, kevyen liikenteen väylä ja metsää. Alueen koko on noin 4,3 hehtaaria.

Alueelle laaditaan asemakaavan muutos. Tavoitteena on lisätä Salpakankaan tonttitarjontaa ja tutkia kolmen rivitalotontin sijoittamista alueelle.

Asemakaavan muutoksesta on laadittu maankäyttö- ja rakennuslain (MRL) 63 §:n mukaisesti osallistumis- ja arviointisuunnitelma OAS eli suunnitelma kaavan laatimisessa noudatettavista osallistumis- ja vuorovaikutusmenettelyistä sekä kaavan vaikutusten arvioinnista. OAS pidetään MRL 63 §:n ja MRA 30 §:n mukaisesti nähtävillä 9.9.-8.10.2024 Hollolan kunnan internetsivuilla https://hollola.fi/ajankohtaista/ -> Ilmoitukset. Osallisilla on mahdollisuus esittää mielipiteensä OAS:sta nähtävänäoloaikana kirjallisesti tai suullisesti.

Mielipiteet tulee esittää osoitteella: Hollolan kunta, elinvoimavaliokunta, PL 66, 15871 Hollola tai sähköpostilla: kirjaamo(at)hollola.fi. Lisätietoja hankkeesta antaa kaavasuunnittelija Sini Utriainen puh. 044 780 1353.

7.9.2024

Kehitys- ja kaavoituspalvelut

Asiakirjat

Osallistumis- ja arviointisuunnitelma 22.8.2024 (pdf, 1718 kt)