§ 16 Määräaikaisen HR-sihteerin tehtävän täyttäminen

Lataa 

HOLDno-2024-551

Päätöspäivämäärä

5.7.2024

Päätöksen tekijä

Henkilöstöpäällikkö

Päätöksen peruste

Hallintosääntö § 31
 

Kuvaus

Hollolan kunnan konsernipalveluiden palvelualueella Henkilöstöpalvelut -yksikössä on ollut haettavana HR-sihteerin määräaikainen tehtävänimike.

HR-sihteeri ohjaa ja avustaa niin esihenkilöitä, kuin koko henkilöstöä palvelussuhdeasioissa ja eri järjestelmien käytössä. HR-sihteeri huolehtii henkilöstöhallinnon ohjeiden valmistelusta ja ajantasaisuudesta sekä raportoinnista.

Tehtävä on ollut haettavana Kuntarekryssä, kunnan ilmoitustaululla, kunnan kotisivuilla sekä työvoimatoimistossa 17.06. - 02.07.2024.
Määräaikaan mennessä tuli 24 hakemusta, joista haastateltiin kolmea ehdokasta. Valmisteluun ja haastatteluun ovat osallistuneet: henkilöstöpäällikkö Armi Marttila ja HR-asiantuntija Saila Wessman.

Täyttölupa on myönnetty Hollolan kunnan johtoryhmässä 17.06.2024.
 

Päätös

Päätän valita tradenomi ja restonomi Emmi Kärkkäisen HR-sihteerin määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 12.08.2024 – 30.6.2025. 
Työsuhteessa noudatetaan viiden (5) kuukauden koeaikaa.

Valitulla on hakijoista kokonaisarviointina koulutuksen, aiemman työkokemuksen ja haastatteluprosessin perusteella parhaat edellytykset tehtävän hoitamiseen.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Palvelussuhteen alkaessa tehtäväkohtainen palkka on 3156,16 €/kk.

Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja alkuperäiset opinto- ja työtodistukset. Lisäksi tulee hyväksyä tietoturvasitoumus.
 

 

Allekirjoitus

henkilöstöpäällikkö Armi Marttila

Organisaatiotieto

Konsernipalvelujen palvelualue