§ 20 Hallintopäällikön viran täyttäminen

Lataa 

HOLDno-2024-455

Päätöspäivämäärä

27.6.2024

Päätöksen tekijä

Hallinto- ja talousjohtaja

Päätöksen peruste

Päätösvaltuutus: Hallintosääntö 31§

Kuvaus

Hollolan kunnan Konsernipalveluiden palvelualueella Hallintopalvelut yksikössä on ollut haettavana hallintopäällikön vakituinen virkanimike. Täyttölupa on myönnetty Hollolan kunnan johtoryhmässä 20.5.2024. Virka on ollut haettavana Kuntarekryssä, kunnan ilmoitustaululla, kunnan kotisivuilla sekä työvoimatoimistossa 24.5.- 16.6.2024. 

Määräaikaan mennessä tuli 22 hakemusta. Haastatteluun ensimmäiselle kierrokselle kutsuttiin 5 hakija ja haastattelut suoritettiin 19.-20.6.2024. Haastattelujen toiselle kierrokselle valittiin 2 kaksi hakijaa ja haastattelut pidettiin 26.6.2024. Valmisteluun ja haastatteluihin ovat osallistuneet: kunnanjohtaja Päivi Rahkonen ja hallinto- ja talousjohtaja Turkka Rantanen.

Hollolan kunnan henkilöstöohjeiden mukaisesti, valittavan henkilön tulee ennen viran vastaanottamista esittää hakemuksessa esitettyjen koulutusta ja työkokoemusta koskevien asiakirjojen oikeellisuus. Lisäksi hänen tulee antaa ohjeiden mukaiset tietosuoja- ja tietoturvasitoumukset.

Päätös

Päätän valita hallintotieteiden maisteri Katri Kattaisen hallintopäällikön virkaan 5.8.2024 alkaen toistaiseksi.

Virkasuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Valitulla on hakijoista kokonaisarviointina koulutuksen, aiemman työkokemuksen ja haastatteluprosessin perusteella parhaat edellytykset tehtävän hoitamiseen.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Palvelussuhteen alkaessa tehtäväkohtainen palkka on 5.006,52 € (KVTES)

Valinta on ehdollinen, kunnes virkaan valittu on toimittanut hyväksyttävän lääkärintodistuksen sekä hakemuksen mukaiset opinto- ja työtodistukset. Virkasuhteen alussa valitun henkilön tulee antaa kunnan henkilöstöohjeiden mukainen tietosuoja- ja tietoturvasitoumus.

Allekirjoitus

Hallinto- ja talousjohtaja Turkka Rantanen

Organisaatiotieto

Konsernipalvelujen palvelualue