§ 46 Opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisen lukuvuosittaisen erikseen jaetun paikallisen järjestelyvaran osan käyttäminen 1.8.2024 - 31.7.2025 Pohjoinen palvelualue 

Lataa 

HOLDno-2020-369

Päätöspäivämäärä

12.6.2024

Päätöksen tekijä

Perusopetuksen rehtori Vidman

Päätöksen peruste

Hollolan kunnan hallintosääntö

Kuvaus

Kunnanhallitus hyväksyi 29.4.2019 kokouksessaan palkkausjärjestelmän uudistamisen (KVTES, OVTES) sekä KVTES:n ja TTES:n 1.1.2019 järjestelyerän jakamisen periaatteet.

Viranhaltijan tehtäväkohtaista palkkaa määrättäessä tai siitä sovittaessa tehtäväkohtaisen palkan määräytymisperusteena on ensisijaisesti viranhaltijan tehtävien vaativuus. Palkkausjärjestelmän uudistamisessa on luotu OVTES:n sopimusalalle tehtävän vaativuuden arviointikriteeristö ja sitä vastaavat tehtäväkohtaiset palkat. Jatkossa tehtäväkohtaiset palkat määräytyvät TVA-kriteeristön perusteella.

Järjestelyerien käytön perusteista on sovittu yhteistyössä työntekijäjärjestön kanssa.

Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen soveltamisalalla paikallisen järjestelyvaran käyttö perustuu työn vaativuuden arviointiin.

Vastuualuepäällikkö tekee päätöksen oman vastuualueensa TVA-erän jakamisesta. Päätökset tehdään lukuvuodeksi 2024 - 2025, koska osalla opettajia TVA-peruste voi poistua ja osalla ne voivat tulla ajankohtaisiksi.

Lähiesimiehet ovat toimittaneet esitykset yksiköistään vastuualuepäällikölle 7.6.2024 mennessä. Järjestelyerän jakamisen perusteita on tarkasteltu yhdessä perusopetuksen pohjoisen ja eteläisen palvelualueen vastuualuepäälliköiden toimesta 10.6.2024.

 

 

 

 

Päätös

Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukainen paikallinen työn vaativuuden arviointiin perustuva järjestelyvara käytetään ajalla 1.8.2024 - 31.7.2025  liitteen mukaisesti. 

Allekirjoitus

rehtori Anssi Vidman

Organisaatiotieto

Hyvinvoinnin palvelualue