Sivistys- ja hyvinvointivaliokunta, kokous 14.6.2023

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 82 Edustajien nimeäminen, Päijät-Hämeen kesäyliopistoyhdistys ry

HOLDno-2021-528

Valmistelija

  • Joanna Ikonen, hallintovastaava, joanna.ikonen@hollola.fi

Perustelut

Kunnanhallitus vastaa omistajaohjauksesta ja kunnan toimintojen yhteensovittamisesta (KuntaL 39 §). Kunnanhallitus on 23.8.2021 päättänyt, että konsernijaostoa ei perusteta, vaan konserniohjauksen asiat käsitellään kunnanhalliltuksen kokouksessa kuitenkin niin, että toimivaltaa jaetaan nimeämällä valiokuntien päätöksellä edustajat yhdistyksiin.

Sivistys- ja hyvinvointivaliokunta päättää edustajan ja tämän henkilökohtaisen varaedustajan nimeämisestä Päijät-Hämeen kesäyliopistoyhdistys Ry:n johtokuntaan. 

Lisäksi sivistys- ja hyvinvointivaliokunta päättää edustajan nimeämisestä Päijät-Hämeen kesäyliopistoyhdistys ry:n sääntömääräiseen syyskokoukseen.

 

 

Ehdotus

Esittelijä

  • Sanna Plit-Rehula, perusopetuksen rehtori, sanna.plit-rehula@hollola.fi

Sivistys- ja hyvinvointivaliokunta nimeää edustajan ja tälle henkilökohtaisen varaedustajan Päijät-Hämeen kesäyliopistoyhdistys Ry:n johtokuntaan.

Lisäksi sivistys- ja hyvinvointivaliokunta nimeää edustajan Päijät-Hämeen kesäyliopistoyhdistys ry:n sääntömääräiseen  syyskokoukseen.

 

Päätös

Sivistys- ja hyvinvointivaliokunta nimesi Päijät-Hämeen kesäyliopistoyhdistys Ry:n johtokuntaan toimikaudeksi 1.1.2024 - 31.12.2025 edustajaksi Pia Salon ja henkilökohtaiseksi varajäseneksi Petri Palo.
Lisäksi sivistys- ja hyvinvointivaliokunta nimesi Päijät-Hämeen kesäyliopistoyhdistys Ry:n sääntömääräiseen syyskokoukseen 2023 edustajaksi Pia Salon. 

Tiedoksi

Asianosainen: valittu, Päijät-hämeen kesäyliopistoyhdistys Ry  Tiedoksi: kunnanhallitus, WebLumu, Provincia; populuspalkat