§ 24 Ajoneuvon Kia Ceed GHV-628 varastosiirtopäätös

Lataa 

HOLDno-2024-299

Päätöspäivämäärä

16.4.2024

Päätöksen tekijä

Projektipäällikkö

Päätöksen peruste

Hallintosääntö (Hallintosäännön liite: Viranhaltijoille laissa määrätty ja / tai delegoitu päätösvalta, Elinvoiman palvelualue / Projektipäällikkö)

Kuvaus

Ajoneuvon tunnistetiedot:

Valmistenumero: U5YFF52228L008503
Rekisteritunnus: GHV-628
Merkki: Kia
Malli: Ceed
Laji / väri: Hopean harmaa

 

Hollolan kunta on siirtänyt yllämainitun ajoneuvon ajoneuvojen siirtämisestä annetun lain (SiirtoL, 1508/2019) nojalla ajoneuvon siirtovarastoon seuraavasta syystä:

  • Virheellinen pysäköinti, koska pysäköity pitkään lyhytaikaiseen pysäköintiin osoitetulle paikalle.

Kiinteistön omistaja on antanut siirtokehotuksen ajoneuvolle jo 14.3.2024, mutta ajoneuvoa ei ole siirretty. Kiinteistön omistaja on tehnyt 2.4.2024 pyynnön Hollolan kunnalle ajoneuvon siirtämiseksi.

Siirtopaikka ja toimenpiteet:

Mistä: Prisman pysäköintialue, Hollola
Minne: Lahden Autopurkaamo Oy, Helottajankatu 9, 15520 Lahti
Siirtopäivä: 11.4.2024

 

Jos varastoalueelle siirrettyä ajoneuvoa ei noudeta 30 päivän kuluessa tämän päätöksen tiedoksisaannista, ajoneuvo siirtyy Hollolan kunnan omistukseen. Tämä päätös katsotaan saadun tiedoksi seitsemäntenä päivänä postituspäivästä tai, kun asianomainen muuten on kuitannut päätöksen vastaanotetuksi taikka, jos omistaja tuntematon tai tavoittamattomissa, seitsemän päivän kuluessa siitä, kun tätä päätöstä koskeva kuulutus on asetettu nähtäville.

Ajoneuvon omistaja tai haltija on velvollinen korvaamaan kunnalle ajoneuvon siirtojärjestelyistä, siirtämisestä, hallinnoinnista ja ajoneuvon säilyttämisestä aiheutuneet kustannukset sekä lisäksi hylätyn ajoneuvon tai romuajoneuvon jätehuollosta aiheutuneet kustannukset voimassa olevan taksan mukaisesti.
Edellä mainitut kustannukset on maksettava ennen ajoneuvon noutamista Hollolan kunnan asiointipiste Piipahlukseen (kunnan pääkirjasto, Nuottikuja 2, 15870 Hollola).
Ajoneuvoa noudettaessa on myös selvitettävä oikeus ajoneuvoon esittämällä henkilötodistus tai rekisteriote tai selvitettävä oikeus ajoneuvoon muulla tavoin.

Nouto-osoite:
Lahden Autopurkaamo Oy, Heloittajankatu 9, 15520 Lahti
Ajoneuvon luovutus ma - pe klo 8.00 - 17.00

Päätös

Hollolan kunta on ajoneuvojen siirtämisestä annetun lain (1508/2019) nojalla siirtänyt ajoneuvon varastoon. Ajoneuvon omistaja tai haltija on velvollinen korvaamaan Hollolan kunnalle ajoneuvon siirrosta aiheutuneet kustannukset 120,00 euroa (sis.alv. 24 %).

Allekirjoitus

Projektipäällikkö Ari Rinkinen

Organisaatiotieto

Elinvoiman palvelualue