§ 4 Puksujuna, lupa Hollolan kunnan katujen käyttöön

Lataa 

HOLDno-2024-316

Päätöspäivämäärä

12.4.2024

Päätöksen tekijä

Kuntatekniikan päällikkö

Päätöksen peruste

Hallintosääntö (Hallintosäännön liite: Viranhaltijoille laissa määrätty ja / tai delegoitu päätösvalta, Elinvoiman palvelualue / Kuntatekniikan päällikkö)

Elinvoimajohtajan päätös kuntatekniikan päällikön toimivallan delegoinnista 13.3.2024 § 10 (HOLDno-2022-290)

Kuvaus

Tmi Sami Toivanen / Puksujuna hakee Hollolan kunnalta lupaa Puksujuna -kaupunkijunan tienkäyttöä varten Hollolan kunnan alueella. Hakemuksen mukaan Puksujuna on palvellut Päijät-Hämeen alueen asukkaita, kouluja ja vanhusten palvelutaloja jo useamman vuosikymmenen ajan kuljettaen matkustajia katsomaan alueen parhaita nähtävyyksiä mm. keväisin koulujen päättyessä. Hollolan kunnan alueelta on tullut Puksujunalle paljon kyselyitä palveluista ja tämän vuoksi lupaa haetaan Hollolan kunnan alueelle toistaiseksi.

Toiminta ajoittuu vuosittain 1.5.-31.10. väliselle ajalle. Hollolassa ei ole reittiliikennettä, vaan toiminta koostuu kokonaan tilausliikenteestä.

Luvan hakija huolehtii ja vastaa kaikista toimintaan liittyvistä asioista, kuten esim. tarpeellisista luvista, turvallisuusasioista ja toiminnasta mahdollisesti aiheutuvista haitoista.

Päätös

Päätän myöntää Tmi Sami Toivaselle luvan käyttää Hollolan kunnan katuverkkoa edellä mainittuun tarkoitukseen ja edellä mainituilla ehdoilla.

Lupa on voimassa toistaiseksi. Lupa raukeaa, mikäli vuosittaista toimintaa/palvelua ei järjestetä.

Allekirjoitus

Vs. kuntatekniikan päällikkö Ari Rinkinen

Organisaatiotieto

Elinvoiman palvelualue