§ 1 Palvelusetelituottajaksi hyväksyminen, Päiväkoti Seikkailuystävät Oy

Lataa 

HOLDno-2024-344

Päätöspäivämäärä

26.4.2024

Päätöksen tekijä

Varhaiskasvatuksen asiantuntija Avovaara

Päätöksen peruste

Hollolan kunnan hallintosääntö, hallintosäännön liite: Viranhaltijoille laissa määrätty ja / tai delegoitu päätösvalta, Hyvinvoinnin palvelualue / Hyvinvoinnin palvelualueen viranhaltijoiden päätösvalta Varhaiskasvatuspäällikkö kohta 12.
Varhaiskasvatuspäällikön päätös toimivallan delegoinnista varhaiskasvatuksen asiantuntijalle 4.4.2022 § 17.

Kuvaus

Sivistys- ja hyvinvointivaliokunta on hyväksynyt palvelusetelijärjestelmän käyttöönoton 1.1.2019 alkaen sekä 23.8.2023 § 95 hyväksynyt päivitetyn varhaiskasvatuspalvelujen palvelusetelisääntökirjan 1.9.2023 alkaen. Päiväkoti Seikkailuystävät Oy on 5.4.2024 päivätyllä hakemuksella hakenut palvelusetelituottajaksi 1.6.2024 alkaen.

Palvelusetelituottajaksi hyväksymisen edellytyksenä on, että palveluntuottaja on tehnyt Varhaiskasvatuslain mukaiset varhaiskasvatuksen harjoittamisen edellyttämät toimenpiteet Aluehallintovirastoon (AVIn). Lisäksi palveluntuottaja on perehtynyt Hollolan kunnan varhaiskasvatuspalveluiden palvelusetelisääntökirjan ehtoihin ja on sitoutunut niitä noudattamaan.

Päiväkoti Seikkailuystävät Oy sijaitsee Hausjärvellä. Hausjärvi vastaa yksikön valvonnasta ja on hyväksynyt päiväkodin palvelusetelituottajaksi.

Päätös

Päätän hyväksyä Päiväkoti Seikkailuystävät Oy:n Hollolan kunnan varhaiskasvatuspalvelujen palvelusetelituottajaksi 1.6.2024 alkaen.

Allekirjoitus

varhaiskasvatuksen asiantuntija Tiia Avovaara

Organisaatiotieto

Hyvinvoinnin palvelualue